Meghívó a Kis-Szamos kezelési tervéről szóló közvitára

Afis_intalnire_Somes Mic
A Kolozs Megyei Környezetvédelmi Ügynökség és az Apáthy István Egyesület Egyesület nyilvános közvitára hív minden érdekelt felet február 18-án 10:00 órára a Kis-Szamos (ROSCI0394) védett terület kezelési tervének munkaverziójáról (a tervezet elérhető ezen a linken).

A találkozó Kolozsváron, a Napoca hotel Ambasador termében (Goga utca 1.) lesz.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének háttérintézményeként működő Apáthy István Egyesület egy uniós pályázat keretében összesen három Kolozs megyei Natura 2000-es terület kezelési tervét készítteti el. A projekt címe: A kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területek integrált kezelési terveinek kidolgozása.

A projekt keretében szervezett nyilvános konzultáción való részvétel lehetőséget nyújt arra, hogy a szakértők, az intézmények képviselői és a helyi lakosság elmondja hozzászólásait, javaslatait a kezelési terv munkaverziójával kapcsolatban.

Kérjük, február 16-án 16 óráig jelezze, intézménye / szervezete részéről ki tud részt venni az eseményen, faxon (0364-819110), a 0744-653303 telefonszámon vagy a julia.dezso@agendasetting.ro e-mail címen. Köszönjük!

A hivatalos román nyelvű meghívó a közvita napirendi pontjaival:

Invitatie dezbatere Apathy_18 febr 2015_Somes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s